Justin Moore – Kinda Don’t Care

Na drie jaar brengt Justin Moore weer een nieuw album uit getiteld Kinda Don’t Care. Op 12 augustus is het album beschikbaar maar u kunt nu al de veelbelovende titeltrack beluisteren. Vermoedelijk wordt dit de opvolger van You Look Like I Need a Drink.

Songtekst:

I’ve been watchin’ my weight
I’ve been tryin’ to do right
I’ve been tryin’ to get a little more sleep at night
I’ve been workin’ like a dog
I’ve been goin’ to church
Yeah, I’ve been bein’ so damn good, it hurts

I kinda wanna light up a couple smokes
Kinda want some Crown mixed in my Coke
Kinda wanna hole up in some corner booth somewhere
I kinda wanna find a pretty little thing
That’s kinda like me, don’t want no strings
Knowin’ in the morinin’ that it ain’t goin’ nowhere
But tonight, I kinda don’t care

No, I don’t wanna think
‘Bout nothin’ at all
I don’t wanna sit around here all night, wishin’ you’d call
I kinda wanna drown your memory
Kinda wanna raise my finger to all them used to be’s

I kinda wanna light up a couple smokes
Kinda want some Crown mixed in my Coke
Kinda wanna hole up in some corner booth somewhere
I kinda wanna find a pretty little thing
That’s kinda like me, don’t want no strings
Knowin’ in the morinin’ that it ain’t goin’ nowhere
But tonight, I kinda don’t care

Yeah, tonight I kinda wanna light up a couple smokes
Kinda want some Crown mixed in my Coke
Kinda wanna hole up in some corner booth somewhere
I kinda wanna find a pretty little thing
That’s kinda like me, don’t want no strings
Knowin’ in the morinin’ that it ain’t goin’ nowhere
But tonight, I kinda don’t care
Kinda don’t care
Hell, if you don’t care
Then I kinda don’t care

Aww hell, I don’t care

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.