Miranda Lambert – Vice

Vice is de schitterende nieuwe single voor Miranda Lambert. Deze opvolger van Smokin’ And Drinkin’ zal op haar nieuw te verschijnen album staan.

Songtekst:

Sting of the needle dropping on a vinyl
Neon singer with a jukebox title full of heartbreak
33, 45, 78
When it hurts this good you gotta play it twice
Another vice

All dressed up in a pretty black label
Sweet salvation on a dining room table
Waiting on me
Where the numb meets the lonely

It’s gone before it ever melts the ice
Another vice

Another call, another bed I shouldn’t crawl out of
At 7AM with shoes in my hand
Said I wouldn’t do it, but I did it again
And I know I’ll be back tomorrow night, oh

I’ll wear a town like a leather jacket
When the new wears off, I don’t even pack it
If you need me
I’ll be where my reputation don’t proceed me

Maybe I’m addicted to goodbyes
Another vice

Another town, where my past can’t run me down
Another life, another call, another bed I shouldn’t crawl out of
At 7AM with shoes in my hand
Said I wouldn’t do it, but I did it again
And I know I’ll be gone tomorrow night
Mmm, another vice

Standing at the sink now, looking at the mirror
Don’t know where I am or how I got here
Well the only thing that I know how to find
Is another vice

Mmm another vice
Yes, another vice
Ooh, another vice
Another vice
Another vice
Another vice

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.