Darius Rucker – If I Told You

Darius Rucker werd geboren in de prachtige stad Charleston, South Carolina en is de zanger van de band Hootie & The Blowfish die zich in 2008 solo op het countrypad begaf. En dat doet Darius niet onverdienstelijk. If I Told You is de eerste single van zijn nieuwe album en is de opvolger van Southern Style, het titelnummer van zijn meest recente album.

Songtekst:

What if I told you about my little nothing town
The two room house where I came from
The man that I got my name from
I don’t even know where he is now

What if I told you sometimes I lose my faith
I wonder why someone like you would even talk to me
What if I told you there is no fixing me
Cause everybody has already tried

Would you stay?
Would you leave?
I could wait
It’ll all come out eventually

If I told you all the stupid things I’ve done
I’ve blamed on being young
But I was old enough to know I know
If I told you the mess that I can be
When there’s no one there to see
Could you look the other way?
Could you love me anyway?

What if I told you I don’t plan on staying here
My dreams are a million miles away
And I know your family is gonna want you to stay
You know what I don’t blame ‘em

So I’ll say
What I don’t want to
And I’ll just pray
You want what I do

If I told you all the stupid things I’ve done
I’ve blamed on being young
But I was old enough to know I know
If I told you the mess that I can be
When there’s no one there to see
Could you look the other way?
Could you love me anyway?
Aww, could you love me anyway?

So before we go any further here
Let a week turn into another year
There some things you probably don’t wanna hear
But you have to

If I told you sometimes I get jealous
Sometimes I’m half crazy
Would you say the hell with me, the hell with me
If I told you I barely know what love is
But girl if that’s what this is
I don’t want to let it slip away
No, no, no

Could you love me anyway?
Please
Could you love me anyway?
Could you love me anyway? (Oooooh)
Could you love me anyway?

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.