Chase Bryant – Room To Breathe

Room To Breathe is de uitstekende nieuwe single van Chase Bryant en kon je al in een live versie bewonderen. Het is de opvolger van Little Bit Of You en zal naar verwachting op zijn nieuwe album staan.

 

Songtekst:

[Verse 1]
Girl, you got my heart beating out of my chest
Oh, baby, give me what you got
Until there ain’t nothing left
Bring it close, don’t leave any space
Want you to be apart of me
Never want to separate
I’m a little obsessed with you
All my dreams of undressing you

[Chorus
I don’t need no room to breathe
No, nothing in between
Don’t wanna go nowhere without your hands on me
No, I can’t get enough
Cover me in your love
Oh, don’t you move
I don’t need no room to breathe, breathe
Baby, you can never be too close to me

[Verse 2]
Girl, I’ve always been one of those guys
Never want to be tied down
But girl, you’ve got me now
I don’t ever want to be
Independent, single, free
Come on over here to me, never leave

[Chorus]
I don’t need no room to breathe
No, nothing in between
Don’t wanna go nowhere without your hands on me
No, I can’t get enough
Cover me in your love
Oh, don’t you move
I don’t need no room to breathe, breathe
Baby, you can never be too close to me

[Bridge]
I’m a little obsessed with you
I’ll change my address to you
Be the person next to you

[Chorus]
I don’t need no room to breathe
No, nothing in between
Don’t wanna go nowhere without your hands on me
No, I can’t get enough
Cover me in your love
Oh, don’t you move
I don’t need no room to breathe, breathe
Baby, you can never be too close to me

[Outro]
Take my breath from me
Oh, baby, please
I don’t need no room to breathe

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.