Cassadee Pope – Summer

De zomer mag eraan komen en dat vindt ook Cassadee Pope. Summer is de titel van haar nieuwste EP en single die vanaf gisteren te koop zijn.

Songtekst:

Rolled in and it’s wild and free
As a clear water beach out 17 memory
Eyes blue as the july skies
And shivers down my spine every time that he’d smile at me
The way he took a foam white t-shirt
The way he looked walking out of that water
And it just got hotter, and hotterThe daylight is fading on my sun-kissed skin
It feels like a wave when I think about it
So blind by the boom box
Our bare feet in the sand
Making out on the boardwalk
My heart on fire in his hands, yeahYou drove away the first of september
But I’ll remember, yeah I’ll remember
You talk like, and you walk like
And you look like, and you burn like summer, summer
Ooh, ooh
Nd you burn like summer, summer
Ooh, ooh

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.