Maren Morris – 80’s Mercedes

Maren Morris verkocht van haar Top 5-hit My Church bijna een half miljoen stuks. Niet slecht voor een debuut. Op 3 juni is het uitkijken naar haar album Hero waar deze single en ook dit 80’s Mercedes zullen op staan.

Songtekst:

Still runs good, built to last
Moves like a hula girl on the dash
She ain’t made for practicality
Yeah, I guess she’s just like me

It’s Saturday night, about time to go
Got my white leather jacket and a neon soul
Once I turn on the radio I’m ready to roll

Feel like a hard-to-get starlet when I’m driving
Turning every head hell I ain’t even trying
Got them Ray-Ban shades pretty in pink
Call me old school but hey

I’m a 90’s baby
In my 80’s Mercedes
I’m a 90’s baby
In my 80’s Mercedes

Pop the top down like a summer dream
She’s my teenage time machine
Just keeps getting sweeter with age
She’s classic through any decade

The suns in the sky, glitter on the seats
You can try, but the Benz is hard to beat
So, hey, if you want you can ride with me

Feel like a hard-to-get starlet when I’m driving
Turning every head hell I ain’t even trying
Got them Ray-Ban shades pretty in pink
Call me old school but hey

I’m a 90’s baby
In my 80’s Mercedes
I’m a 90’s baby
In my 80’s Mercedes

It’s Saturday night, about time to go
Got my white leather jacket and a neon soul
Once I turn on the radio I’m ready to roll

Feel like a hard-to-get starlet when I’m driving
Turning every head hell I ain’t even trying
Got them Ray-Ban shades pretty in pink
Call me old school but hey

I’m a 90’s baby
In my 80’s Mercedes
I’m a 90’s baby
In my 80’s Mercedes

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.