Lee Brice – Crazy Girl (Akoestisch)

In 2011 debuteerde de groep Eli Young Band hier bij USCM met de single Crazy Girl. Deze song werd echter mee geschreven door Lee Brice. Enkele weken terug bracht hij zijn versie van dit nummer in de Grand Ole Opry.

Songtekst:

Baby why you wanna cry?
You really oughta know that I
Just have to walk away sometimes
We’re gonna do what lovers do
We’re gonna have a fight or two
But I ain’t ever changin’ my mind

Crazy girl, don’t you know that I love you?
And I wouldn’t dream of goin’ nowhere
Silly woman, come here, let me hold you
Have I told you lately?
I love you like crazy, girl

Wouldn’t last a single day
I’d probably just fade away
Without you, I’d lose my mind
Before you ever came along
I was livin’ life all wrong
Smartest thing I ever did was make you all mine

Crazy girl, don’t you know that I love you?
And I wouldn’t dream of goin’ nowhere
Silly woman, come here, let me hold you
Have I told you lately?
I love you like crazy, girl

Crazy girl

Crazy girl, don’t you know that I love you?
And I wouldn’t dream of goin’ nowhere
Silly woman, come here, let me hold you
Have I told you lately,
I love you like

Crazy, girl, don’t you know that I love you?
And I wouldn’t dream of goin’ nowhere
Silly woman, come here, let me hold you
Have I told you lately?
I love you like crazy, girl

Like crazy
Crazy girl
Like crazy
Crazy girl
Like crazy

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.