Brothers Osborne – 21 Summer

We lieten je al eerder genieten van de akoestische versie van de uitstekende nieuwe single 21 Summer van de Brothers Osborne. Nu hoor je de versie zoals die ook staat op hun album Pawn Shop.

Songtekst:

Now and then I think about you now and then
When I see that Chevrolet
That certain shade, of blue
I hear that song, the one we sang all summer long
and even though its been so long it brings me back,
right back to youI hope you find the storm that you were chasing,
hope your eyes are still full of dreams
as they were that night when you slipped off those cut off jeans
when I hear the sound of high tide thunder,
I can see your hair blowing in the breeze
I think about how you and that 21 summer made a man of me,
yeah you made a man of meHow yah been I’d love to hear bout how you been
you’re the only broken heart I’ve ever had and love to have againI hope you find the storm that you were chasing,
hope your eyes are still full of dreams
as they were that night when you slipped off those cut off jeans
when I hear the sound of high tide thunder,
I can see your hair blowing in the breeze
I think about how you and that 21 summer made a man of me,
yeah you made a man of me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.