Justin Moore – You Look Like A Need A Drink (Officiële clip)

Justin Moore probeert zijn laatste single You Look Like I Need A Drink wat nieuw leven in te blazen. Vandaag lanceerde hij de officiële clip.

Songtekst:

I could tell by the way you sounded when you called
That I wasn’t going to like what you had to say
I could read between the lines there was something different this time
You’re coming over tonight ‘cause you couldn’t wait
Now you’re in the drive, I’m a wreck inside as you walk through the door

You look like I need a drink right now
You look like you’re gonna try to let me down nice and easy
I think I know why you won’t sit down
You’re just dancing around what you came here to do but you’re scared to
And all I can think, the way you’re looking at me,
you look like I need a drink

Been little over a year since you were standing right here
And I was nervous for a whole ‘nother reason
Now it’s a little bit hard being caught this off guard
Watching you trying to not hurt my feelings.

You look like I need a drink right now
You look like you’re gonna try to let me down nice and easy
I think I know why you won’t sit down
You’re just dancing around what you came here to do but you’re scared to
And all I can think, the way you’re looking at me,
you look like I need a drink

You look like I need a drink

I don’t know how this ends or where this goes
But the only thing I know is

You look like I need a drink right now
You look like you’re gonna try to let me down nice and easy
I think I know why you won’t sit down
You’re just dancing around what you came here to do but you’re scared to
And all I can think, the way you’re looking at me,
you look like I need a drink

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.