Reba McEntire – Just Like Them Horses

Just Like Them Horses is een track van het album Love Somebody en zal binnenkort worden uitgebracht als de nieuwe single van Reba McEntire. Het is na Going Out Like That en Until They Don’t Love You de derde single van het album.

https://youtu.be/XHn4opNzX9c

She held him close, then she kissed his face
He said it just has to be this way
Yours is the heart I’ll always keep
I’m not gone even if I leave

If you love me, don’t you be afraid
To look in my eyes and open up the gate
Then watch me ride beneath a newborn sun
Just like them horses
When it’s time to run

He said, Rocky Mountain is calling me
Gonna take a walk up where I can sing
Turn and face that western wind
Oh, and I’ll be home again

If you love me, don’t you be afraid
To look in my eyes and open up the gate
Then watch me ride beneath a newborn sun
Just like them horses
When it’s time to run

Oh, just like them horses

She held his hand, he took one last breath
Then she walked out to the front porch step
Stared at the sky, tears on her face
And she swore she could hear him say

If you love me, don’t you be afraid
To look in my eyes and open up the gate
Then watch me ride beneath a newborn sun
Just like them horses
When it’s time to run

Just like them horses
When it’s time to run
When it’s time to run
When it’s time to run

Now it’s time to run

Just like them horses, ooh
Just like them horses
Oh, now it’s time to run…

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.