Medewerker(s) gezocht

We zijn hard op zoek naar mensen om ons team uit te breiden. Ben jij geïnteresseerd in countrymuziek en lijkt het je leuk om één of meerdere keren per week een bericht te plaatsen op de website, laat het ons dan weten via het contact formulier onder aan de pagina.

Kennis van html of websites is niet nodig. Wat we vragen is dat je de beschikking hebt over een computer, enige vrije tijd en goed overweg kunt met de Nederlandse taal.

 

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Site update. Bookmark de permalink.