Chris Stapleton – Tennessee Whiskey

Chris Stapleton kwam gisteren op #1 binnen in de Billboard Country Song Top 25 met zijn Tennessee Whiskey. We plaatsten al eerder een live versie die hij samen vertolkte met Justin Timberlake. Dit is de versie zoals die te vinden is op zijn album Traveller.


Songtekst :

I used to spend my nights out in a barroom
Liquor was the only love I’ve known
But you rescued me from reachin’ for the bottom
And brought me back from being too far gone

[Chorus:]
You’re as smooth as Tennessee whiskey
You’re as sweet as strawberry wine
You’re as warm as a glass of brandy
And honey, I stay stoned on your love all the time

I’ve looked for love in all the same old places
Found the bottom of a bottle always dry
But when you poured out your heart I didn’t waste it
‘Cause there’s nothing like your love to get me high

[Chorus x3]

Well, I stayed stoned on your love all the time

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.