Jaida Dryer – Guy’s Girl

Het is wat stil rond Jaida Dryer. Dat komt omdat zij zich meer toelegt op het schrijven dan zingen van country songs. Dit is haar eerste single Guy’s Girl uit 2012. Je vindt deze song op haar album I Am Jaida Dryer.

Songtekst:

I like football sittin’ in trees
K-I-S-S-I-N-G
I like snakes, snails, and puppy dog tails
drinking long necks iced down in a pale
I like cowboy boots and old guitars
ridin’ shot gun in muscle cars
I like a good cigar every now and then
what can I say I’m attracted to men

I’m a guys girl
in a guys world
its all good if you like what you see
don’t be shy go on and whistle at me
‘cause in a guys world
I’m a guys girl
lucky for me
yeah yeah

I like southern rock on my radio
and in the back of my truck i’ve got a fishin’ pole
I like counting the stars on a dropped tailgate
now thats my kinda perfect date
I hate doing my hair and I don’t like to shop
its okay we don’t have to talk about nothing
but i was wondering could you blow off work and just take me hunting

I’m a guys girl in a guys world
its all good if you like what you see
don’t be shy go on and whistle at me
‘cause in a guys world
I’m a guys girl
lucky for me your like you
lucky for you I’m like me

cause I’m a guys girl
in a guys world
its all good dontcha worry ‘bout me
I won’t say L-O-V-E
‘cause in a guys world
I’m a guys girl
lucky for me
I’m a guys girl
lucky for me
(yeah yeah)

makes me go
do do do do do do do do do do do
I like football sittin’ in trees
K-I-S-S-I-N-G

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.