Kayleigh Leith – Miles Away

Hoe zou het zijn met “onze” Kayleigh Leith. Zoals eerder gemeld heeft Kayleigh de stap genomen om haar geluk in Amerika te gaan beproeven. Als bewijs dat we haar zeker niet zijn vergeten drie clips van deze fantastische zangeres: het titelnummer van haar debuutalbum Miles Away en twee clips waaruit blijkt dat deze dame ook live haar mannetje staat.

 

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.