Lee Brice – Parking Lot Party

Zomerclip 9 – Twee jaar geleden had Lee Brice een hit met deze Parking Lot Party en we hebben daar nog fraaie concertbeelden van gevonden van de Carl Black Chevrolet Buick GMC in Kennesaw, Georgia. Dit waren de hoogtepunten.

Songtekst :

Johnnys fired up his coleman grill
We’v got 24 tall boys on to chill
Yeah 14 of em’s mine
Little Marshall Tucker on the radio
You know we’ll just catch a little groove before the show
We aint playin nothin slow

At the parking lot party
Tailgate buds just sippin on suds
Aint never too early
to light one up fill up your cup
Cause there aint no party like the pre party
and after the party is the after party
In the parking lot party

Well I hope the band is doin sound check
Man they sound pretty good
Hell I aint even bought no tickets yet
Yeah but thats alright we dont care

Cause all the pretty girls are sititn right here
Kickin back in a lawn chair

At the parking lot party
Tailgate buds just sippin on suds
Aint never too early
to light one up fill up your cup
Cause there aint no party like the pre party
and after the party is the after party
In the parking lot party

Wooooowww Old tommys pullin his guitar out
Woooooowww Bout time to pass that shine around
Heeeyyyy Shows about to stop but we aint bout to leave
Heeyyyyy Its one hell of a time and its all for free

At the parking lot party
Tailgate buds just sippin on suds
Aint never too early
to light one up fill up your cup
Cause there aint no party like the pre party
and after the party is the after party
In the parking lot party
Parking lot party, Parking lot party, Parking lot party

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.