Blake Shelton – Gonna

Blake Shelton brengt een vierde single uit van zijn laatste album Bringing Back The Sunshine. Volgende week komt deze Gonna uit. De clip werd overigens opgenomen in zijn geboorteplaats Ada (Oklahoma) zonder Blake die sinds zijn huwelijk met Mranda Lambert niet meer in romantische video’s optrad. Binnenkort komt daar misschien verandering in nu hij terug single is.

Songtekst :

I’m gonna take you for a date
Take you for a ride
Gonna get you over there on the passenger’s side
I’m gonna put the radio on your favorite song
I’m gonna crank it up and get you singing alongHey, hey (Hey, hey)
Alright (alright)
Girl I’m digging on it, on you tonight
Ain’t it immediate, it’s open now
Wishing a woman
It’s the damn right
Hold you tight, baby I’m gonna

So what’s it gonna take?
What’s it gonna be?
We can pump it on the boulevard
Or kick it in the country
Me and you, you and me,
Money back, guaranteed
Love you every night in Daytona, I’m gonna

Hey, hey (Hey, hey)
Alright (alright)
Girl I’m digging on it, on you tonight
Ain’t it immediate, it’s open now
Wishing a woman
It’s the damn right
Hold you tight, baby I’m gonna

Love you all night long
Till the cricket starts trippin’
Girl I ain’t just flirting, I’m certain
I’m working on a long term plan
Gonna be your man
Gonna put a little rock steady on your hand

Hey, hey (Hey, hey)
Alright (alright)
Girl I’m digging on it, on you tonight
Ain’t it immediate, it’s open now
Wishing a woman
It’s the damn right
Hold you tight, baby I’m gonna

Hey, hey (Hey, hey)
Alright (alright)
Girl I’m digging on it, on you tonight
Ain’t it immediate, it’s open now
Wishing a woman
It’s the damn right
Hold you tight, baby I’m gonna

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.