Eric Church – Jack Daniels (Live)

Zomerclip 2 – Veel fun en leute tijdens het live concert van Eric Church aan het Myrtle Beach in South Carolina vorige week. Hij bracht er Jack Daniels van zijn album Chief dat tot toe nu toe zijn beste album was met 1,7 miljoen verkochte stuks.

Songtekst :

I got a reputation going round,
Ain’t never been the kind to back down
I’ve thrown a punch or two and gave a few black eyes,
But Jack Daniels kicked my ass again last night

I hung in pretty good for a round or two,
But he don’t fight fair like daddy taught me to,
Her memory turned my head and then he snuck up from behind,
Yeah Jack Daniels kicked my ass again last night

Always thought this heart was made of steel and bulletproof,
But the memory of her taillights fading breaks it right in two,
Guess every superman has got his kryptonite,
Jack Daniels kicked my ass again last night

Well I didn’t bleed and I ain’t black and blue,
But it ain’t hard to tell who got the better of who,
Cause in the morning light I’m hard to recognize,
Yeah Jack Daniels kicked my ass again last night

Always thought this heart was made of steel and bulletproof,
But the memory of her taillights fading breaks it right in two,
Guess every superman has got his kryptonite,
Jack Daniels kicked my ass again last night

That black label’s like black powder for my soul,
My head feels like a bomb about to blow,
Hell I’m half inclined to give that fuse a light,
And let Jack Daniels kick my ass again tonight.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.