Josh Gracin – Drink It Gone

Twee jaar geleden was Drink It Gone de laatste single van Josh Gracin. In augustus 2014 werd hij opgenomen in de psychiatrie na zelfmoordneigingen nadat zijn vrouw hem verliet. Ondertussen is hij weer vrij maar zit zijn carrière in het slop.

Songtekst :

In case you hadn’t noticed I’m a logical guy
I put two and two together and came up with you and I
Made an informed decision, my ducks are in a row
While I’m doing all this thinkin’, well I guess you ought to know
Hey baby, I would look good with you

I’m a little too short, you’re a hair too tall
I can buy a stepladder, ain’t no trouble at all
With my powers of persuasion and your cheerleader smile
My uncanny way with numbers and your middle class style
Hey baby, I would look good with you

‘Cause everybody’s beautiful
If you take the time to see
Don’t have to be sensible
Hey baby, just as long as it’s me

We can take a cue from Noah and build a really big boat
You can work it on tan while we sail to Rio
Don’t matter where we’re headed, don’t matter what we do
Got a sneaky suspicion and I’m pretty sure it’s true
Hey baby, I would look good with you

‘Cause everybody’s beautiful
If you take the time to see
Don’t have to be sensible
Hey baby, just as long as it’s me

‘Cause everybody’s beautiful
If you take the time to see
Don’t have to be sensible
Hey baby, just as long as it’s me

No one believed Columbus
When he said, the world wasn’t flat
Believe me when I tell you
Right here’s where it’s at
Hey baby, I would look good with
Hey baby, I would look good with
Hey baby, I would look good with you

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.