Nieuwe poll

We zijn benieuwd of en zo ja, waar jij je countrymuziek koopt. Of dat je jouw muziek misschien wel download van internet. Vul daarom de nieuwe poll in.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Site update. Bookmark de permalink.

2 reacties op Nieuwe poll

  1. Fred schreef:

    Ik mis de optie zowel in de winkel als op internet (Amazon, Itunes etc)

  2. Sophomore schreef:

    Deze optie is toegevoegd. Bedankt voor de tip Fred.

Reacties zijn gesloten.