High Valley – Make You Mine

De broertjes Rempel van High Valley pakken uit met de nieuwe single Make You Mine van hun laatste album County Line. Ricky Skaggs werkte met veel plezier mee aan het nummer.

Songtekst :

You were made to shine under Southern stars
Pure as the mountain rain
You’re the love songs pouring out of this guitar
Sweeter than sugarcaneYou’ve got my heart wrapped up like it’s down in the holler
Covered in kudzu vines
When the night feels right I’m gonna come a-callin’
I’m gonna make you mineYou’re hallelujah, Sunday morning
All I’ve ever needed, wanted
Underneath this pale moon sky
I’m gonna make you mine
Yeah, I’m gonna make you mine

Gonna take you slow dancing by the water
I just wanna hold you tight
I’m in love with you so, miner’s daughter
And I’m gonna make you mine

You’re hallelujah, Sunday morning
All I’ve ever needed, wanted
Underneath this pale moon sky
I’m gonna make you mine
Yeah, I’m gonna make you mine

You’re hallelujah, Sunday morning
All I’ve ever needed, wanted
Underneath this pale moon sky
I’m gonna make you mine

You’re hallelujah, Sunday morning
All I’ve ever needed, wanted
Underneath this pale moon sky
I’m gonna make you mine
Yeah, I’m gonna make you mine

You were made to shine under Southern stars
In my arms tonight
I can feel the beating of your heart
I’m gonna make you mine

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op High Valley – Make You Mine

  1. Fred schreef:

    Skaggs? Waar dan?

  2. Mojo schreef:

    Heel goed opgemerkt. Skaggs werkte mee aan dit nummer maar zit inderdaad niet in de clip. Om het goed te maken krijg je zondag een aparte clip van Ricky Skaggs!

Reacties zijn gesloten.