Craig Wayne Boyd – My Baby’s Got A Smile On Her Face

De eerste keer dat ik hoorde van Craig Wayne Boyd (Mesquite, Texas) was op 4 december jongstleden. Craig kwam toen nieuw binnen in de Billboard Country Song Top 25 met zijn versie van I Walk The Line. Nader onderzoek leerde dat hij meedeed aan de Amerikaanse versie van The Voice. Aangezien er wel vaker deelnemers aan The Voice in de Top 25 binnen komen en daar dan ook net zo snel weer uit verdwijnen, hebben we destijds niet meteen de clip geplaatst.

Nu, ruim drie weken later, moeten we daar van terug komen. Craig heeft The Voice dit jaar glansrijk gewonnen en heeft nu ook een single uit met een officiële clip. De clips van de andere songs waarmee hij in de Top 25 heeft gestaan volgen nog maar dit is zijn meest recente hit My Baby’s Got A Smile On Her Face die gisteren op #1 binnen kwam in de Billboard Country Song Top 25.

Songtekst:

She rose out of bed, wipes the sleep out of her eyes
I know she’s bound to be tired, but she looks so satisfied
We stayed up a little late last night
I guess I must be doing something right

Cause my baby’s got a smile on her face
My baby’s got a smile on her face, oh yeah

As soon as I get to work I call her on the phone
I wanna tell her that I love her, I can’t wait til I get home
She doesn’t say a word when I walk in
Looks like we might not get much sleep again

Cause my baby’s got a smile on her face
My baby’s got a smile on her face
Every time we get together
My baby’s got a smile on her face
Yeah, I wanna make it last forever
My baby’s got a smile on her (you’re gonna take it easy)
Just look at her, gotta look at her
Take a look at that smile on her face

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.