Court Yard Hounds – Ain’t No Son

Het verhaal achter de Court Yard Hounds heb ik al eerder verteld. Het album dat zij hebben uitgebracht moet zeker niet vergeten worden. Dit Ain’t No Son is één van de vele sterke songs die er op staan.

Songtekst:

I’ve got somethin’ to say
I’m scared and so afraid
Can you take me as I am?
Come what may, our blood is all the same
I am still your little man

He said…
You ain’t no son to me
You ain’t no son to me
8 lb. baby boy I bounced on my knee
No, you ain’t no son of mine
You ain’t no son of mine
Ah, forget it girls
There ain’t no use in tryin’
Don’t expect to get my love for free
And don’t blame me

You know this ain’t no fun for me
This ain’t no fun for me
All boys should be boys
That’s how it should be
Yeah, you ain’t comin’ home
Nah, you ain’t comin’ home
‘Til you walk a straight line
You’ll be out on your own

Don’t expect to save your soul for free
When you’re the one who turned your back on me

Aren’t you a sight to see?
Yeah, you’re a sight to see
What you call freedom
Makes you look like a freak
Yeah, you must get around
‘Cause it sure got around
Don’t you know that I can’t show my face in this town?

Don’t think I’m gonna get you up off your knees
When you’re the one who turned your back on me

Stranger, stranger on the wall
When the neighbors come to call
I just don’t know what to say
So I put you away
This time I won’t leave a trace
I’ll fill up the empty space
When I put you, I put you away

He said…
You ain’t no son to me
You ain’t no son to me
8 lb. baby boy I bounced on my knee
No, you ain’t no son of mine
You ain’t no son of mine
Ah, forget it girls
There ain’t no use in tryin’
Don’t expect to get my love for free
When you’re the one who turned your back on me
Don’t blame me
Yeah don’t blame me
Don’t blame me

Shame on me, shame on me, shame on me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.