Kelsea Ballerini – Love Me Like You Mean It

Kelsea Ballerini (Knoxville, Tennessee) is is twintig jaar en probeerde het eerst te maken als songwriter. Nu heeft ze haar eerste, mede door haarzelf geschreven, single uitgebracht Love Me Like You Mean It.

Wikipedia

Officiële Website

Songtekst:

Oh hey, boy with your hat back

Mmm, I kinda like that.

If you wanna walk my way.

I’mma shoot ya straight up.

Show me what you’re made of.

I don’t have time to waste on the boys that are playin’ the games

Leavin’ the girls cryin’ out in the rain.

So tell me baby…

do you got what it takes?

{CHORUS}

If you’re gonna hold me, hold me like I’m leavin’

If you’re gonna kiss me, kiss me like you need it.

Baby if you’re not you best get to leavin’

If you’re gonna love me, love me like you mean it.

If you’re gonna talk the talk you better walk it.

If you wanna keep me, keep me like you lost it.

If you’re gonna say it, make me believe it.

If you’re gonna love me boy, love me like you mean it.

Oh hey, I’ve had my share of losers.

Liars and users looking for a heart to break.

So, if your like that,

Well take a step back

Cause, I don’t have time to waste on the boys

that are playin’ the games

Leavin’ the girls cryin’ out in the rain.

So tell me baby…

are you just crazy? Or crazy over me?

{CHORUS} X2

If you’re gonna hold me, hold me like I’m leavin’

If you’re gonna kiss me, kiss me like you need it.

Baby if you’re not you best get to leavin’

If you’re gonna love me, love me like you mean it.

If you’re gonna talk the talk you better walk it.

If you wanna keep me, keep me like you lost it.

If your gonna say it, make me believe it.

If you’re gonna love me boy, love me like you mean it.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.