Chasin’ Crazy – That’s How We Do Summertime

Zomerclip 5 – Ook tijdens de vakantie blijft USCM gewoon verder dagelijks nieuwe en oude clips brengen. Chasin’ Crazy heeft een echte zomerhit met hun debuutsingle That’s How We Do Summertime te pakken. De band bestaat uit vijf jongens (Jimmy James Hunter, Forest Miller, Landon Parker, Creigh Riepe en Travis Fincheruit Nashville.

Officiële Website

http://youtu.be/goJOUw-ItUQ

Songtekst :

Rumblinʼ rumblinʼ boat motor
Making ripples in the water baby donʼt ya think we oughta start, rubbing some lotion on our shoulders
Yeah itʼs gonna be a hot one, so drink em if ya got em…

Thatʼs how we do summertime, lay back in the sunshine
Not a single worry on my mind a couple friends and feeling fine
Thatʼs how we do summertime

Dancinʼ and laughinʼ on the weekends
Every Friday night ya find us there, fire and a bunch of chairs
Baby there ainʼt no better feelinʼ
Knowing you got all you need, simple as a summer breeze

Thatʼs how we do summertime, lay back in the sunshine
Not a single worry on my mind a couple friends and feeling fine
Thatʼs how we do summertime

Itʼs the simple pleasures in this life,
Gotta grab them as theyʼre drifting by

Thatʼs how we do summertime, lay back in the sunshine
Not a single worry on my mind a couple friends and feeling fine
Thatʼs how we do summertime, lay back in the sunshine
Not a single worry on my mind a couple friends and feeling fine
Thatʼs how we do summertime,

Thatʼs how we do it, Thatʼs how we do it…
Thatʼs how we do it, do it, do it, yeah

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.