Hank Williams Jr. – Come On Over To The Country

Zomerclip 3 – Zangers die reclame maken voor Country hebben hier een streepje voor. Hank Williams jr. had bijna 100 singles op zijn naam waaronder 10 #1-hits. Hij verkocht wereldwijd al 32 miljoen albums maar later daarover meer. Deze zomersingle uit 1992 Come On Over To The Country geraakte echter niet verder dan #55 maar het is wel een leuke clip geworden.

Songtekst :

You said you’d never be caught dead
Listening to people sing with hats on their heads
Well my how times have changed!
Did you get tired of heavy metal and chains?

Come breathe the cool mountain air
Yeah take a look at our pretty girls on display
Yeah buy a hat, no you won’t look like a fool
‘Cause country’s hot and country’s cool

Come on over to the country
I think you’ll like it here just fine
Come on over to the country
We’ll try to soothe your rattled mind

Come on over to the country
Listen to our people sing
Come on over to the country
You might find we’re to your liking

Don’t matter if you’re in New York or L.A.
We’ll take you to Montana from the freeway
Come ride with us down the radio way
We’re here 24 hours a day

Yeah my girl used to be a rock and roll queen
That was until the night she heard Bocephus sing
She married me and she moved to the country
Why she even had cow poo on her jeans, ooh

Come on over to the country
I think you’ll like ti here just fine
Come on over to the country
We’ll try to soothe your rattled mind

Come on over to the country
Do you ever hear old Hank sing?
Come on over to the country
You might find we’re to your liking

Come on over to the country
You might find we’re to your liking

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.