Brooks & Dunn – My Next Broken Heart

In 1991 maakte de country wereld kennis met het duo Brooks & Dunn. Hun eerste vier singles haalden allemaal de #1 positie in de country chart. My Next Broken Heart was de tweede single in het rijtje.

Songtekst:

You picked me up, you shot me down
You’re stepping out all over town
Drove me back to drinking in this bar
I found myself a brand new friend
I’m headed that road again 
Working on my next broken heart

Happy or sad, it’s hard to tell
You taught me how to hurt so well
But when it comes to love
I know my part
I’ll play this game that I can’t win
I’ll be somebody’s fool again
Working on my next broken heart

I thought all along you’d 
Be the death of me
I met one tonight who wants 
What’s left of me
I’ve seen that look before
She’ll tear my world apart
I’m working on my next broken heart

I thought all along you’d 
Be the death of me
I met one tonight who wants 
What’s left of me
I’ve seen that look before
She’ll tear my world apart
I’m working on my next broken heart

I’m working on my next broken heart
I’m working on my next broken heart

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.