Brooks & Dunn – That Ain’t No Way To Go

Twintig jaar geleden behaalde het ondertussen gesplitte duo Brooks & Dunn hun zesde #1-hit met That Ain’t No Way To Go. En nadien zouden er nog zo’n 20 #1-hits bijkomen.

Songtekst :

Lipstick letters across the mirror this morning
Said, “Goodbye, baby.” You left with no warning
Like a thief in the night, you ran away with my heart
I can’t believe my eyes, must be a bad dream
You always said we had a good thing
You never once let on we were falling apart

That ain’t no way to go. Girl, it just ain’t right
Don’t you think that I deserve to hear you say goodbye
That ain’t no way to go. Was it all a lie
After all this time, that ain’t no way to go

Getting nowhere, I’m tired of thinking
Guess I’ll do a little wishful dreaming
And make a whiskey wish upon a star
Train whistle blowing down the tracks
Lonesome sound says she ain’t coming back
It’s such a cold blow from out of the dark

That ain’t no way to go. Girl, it just ain’t right
Don’t you think that I deserve to hear you say goodbye
That ain’t no way to go. Was it all a lie
After all this time, that ain’t no way to go

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.