Nieuwe album Rascal Flatts

Het nieuwe album Rewind van Rascal Flatts komt uit op 13 mei 2014. De volgende tracks zullen op dit album staan:

 1. Payback
 2. Rewind
 3. I Have Never Been To Memphis
 4. DJ Tonight
 5. Powerful Stuff
 6. Riot
 7. Night Of Our Lives
 8. I Like The Sound Of That
 9. Aftermath
 10. I’m On Fire
 11. Life’s A Song
 12. Honeysuckle Lazy
 13. The Mechanic
 14. Compass
 15. Wildfire
 16. She Must Like Broken Hearts
 17. Bring The Family

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.