Big & Rich – Look At You

Het duo Big & Rich brengt later dit jaar hun vijfde album Gravity uit. Daarop keren ze terug naar songs die aanleunen bij hun eerste hits uit de beginperiode. Look At You is de nieuwe single daarvan die eind januari uit kwam. Hun vorige single That’s Why I Pray dateert al van begin 2012 en eindigde op #24 in de Billboard.

Songtekst :

Baby when I look at you, with them baby blues,
cuttin’ right through me.
You set me on the rewind, back to the good times,
when you couldn’t get enough of me.
I guess I givin’ myself away.
Sayin’ all the things I never did say.
I lose myself, there’s nothing else I can do.
Baby, when I look at you.

Yeah, baby when I look at you.

Last thing I thought I’d see was,
you across the bar from me, and
holdin’ on to that turkey bottle,
shootin’ em down, and runnin’ full throttle.
Oh I can still taste the last time,
you and me and nothin’ but the tan lines.
Keeps runnin’ through my my mind.
on and on and on and on and

Baby when I look at you, with them baby blues,
cuttin’ right through me.
You set me on the rewind, back to the good times,
when you couldn’t get enough of me.
I guess I givin’ myself away.
Sayin’ all the things I never did say.
I lose myself, there’s nothing else I can do.
Baby, when I look at you.

Yeah, baby when I look at you.

Well I know you know I’m a watchin’.
Your low cut on the dance floor rockin’.
Got the whole place worked up and locked in.
With every move so sexy it’s shockin’.
Girl you sure do know how to serve it.
The way I did ya Lord I deserve it.
You know my heart, you know how to hurt it.

on and on and on and on and

Baby when I look at you, with them baby blues,
cuttin’ right through me.
You set me on the rewind, back to the good times,
when you couldn’t get enough of me.
I guess I givin’ myself away.
Sayin’ all the things I never did say.
I lose myself, there’s nothing else I can do.
Baby, when I look at you.

Yeah, baby when I look at you

Well, I could start a tab and run it up,
or close it out and head to my truck, and
drive away as fast as I can
and forget we ever bucked.

Baby when I look at you, with them baby blues,
they’re cuttin’ right through me.
You set me on the rewind, back to the good times,
when you couldn’t get enough of me.
I guess I givin’ myself away.
Sayin’ all the things I never did say.
I lose myself, there’s nothing else I can do.
Oh, I lose myself, there’s nothing else I can do.
Baby, when I look at you.
Yeah, baby, when I look at you.

Baby when I look at you, with them baby blues,
They’re cuttin’ right through me.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.