Keith Urban – Cop Car (officiële clip)

Vandaag bracht Keith Urban de officiële video van Cop Car uit. Die willen we u niet onthouden.

Songtekst :

We drove right past
That no trespassing sign
We sat on the tailgate
And watched the planes take off

We thought we had all night
There was no need to rush
That’s when those cops
Came pulling up
And I thought
Man, ain’t this some shhhh

[Bridge:]
Your daddy’s gonna kill me
But if I survive tonight
I wouldn’t change one thing
Baby, yeah
I know it sounds crazy

[Chorus:]
But there was somethin bout the way
The blue lights were shinin
Bringing out the freedom in your eyes
I was too busy watching you
Going wild child
To be worried about going to jail
You were thinking that
Running for it
Would make a good story
I was thinking you were crazy as hell
And you were so
Innocent
But you were stealing my heart
I fell in love in the back of a cop car

Man, they weren’t playin
They sure threw those cuffs on quick
You tried to sweet talk ‘em
They didn’t fall for it
But I did
You were on the left
I was on the right
I knew you didn’t smoke
When you asked him for a light
And I laughed
He got mad and slammed the door

[Repeat Bridge]

[Repeat Chorus]

Side by side
And locked in tight
They were taking their time
But we didn’t mind

We talked
And we laughed
We sat real close
By the time they let us go
I was already gone

[Repeat Chorus]

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.