Cole Swindell – Hope You Get Lonely Tonight

Cole Swindell blijft als nieuwkomer zijn steile opmars voort zetten. Terwijl zijn debuutsingle Chillin’ It momenteel al op #4 staat in de Billboard komt hij met een nieuw aanstekelijk nummer. Hope You Get Lonely Tonight is de tweede single van zijn debuutalbum dat volgend maand te verkrijgen is. Let vooral op de amusante bewegingen van Cole die zijn handen altijd laat meezingen.

Songtekst :

I could go for a tipsy tailgate kiss,
baby taste the moonshinin’ off of your lips,
I want to see that want ya smile,
still got me hooked been hooked for awhile.
If you got a bottle you ain’t opened yet,
and an empty spot beside ya in ya bed,
if you got some room for a little regret,
let me know girl I’ve already leftIf you’re feelin’ what I’m feelin’ let’s mix it up,
you got my number baby hit me up,
if you need a little late night pick me up,
I, hope you get lonely tonight,
we ain’t gotta make up just kiss me,
we could straight up blame it on the whiskey,
you ain’t gotta wake up and miss me, no,
I hope you get lonely tonightI don’t care if you’re spinnin’ in the neon,
or burnin’ up the sheets with my tee on,
either way the thought is turning me on,
and I can’t shake it girl I’m wide awake, soIf you’re feelin’ what I’m feelin’ let’s mix it up,
you got my number baby hit me up,
if you need a little late night pick me up,
I, hope you get lonely tonight,
we ain’t gotta make up just kiss me,
we could straight up blame it on the whiskey,
you ain’t gotta wake up and miss me, no,
I hope you get lonely tonightHope you get lonely,
Hope you get lonely,
Hope you get lonely tonight,
GirlIf you’re feelin’ what I’m feel in’ let’s mix it up,
you got my number baby hit me up,
if you need a little late night pick me up,
I, hope you get lonely tonight,
we ain’t gotta make up just kiss me,
we could straight up blame it on the whiskey,
you ain’t gotta wake up and miss me, no,
I hope you get lonely tonight

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.