Jon Pardi – Write You A Song (Live)

De 28-jarige Jon Pardi heeft eindelijk zijn debuutalbum klaar. Op Write You a Song staan elf songs waaronder de twee singles Missin’ You Crazy en Up All Night.  We laten u vandaag de titelsong beluisteren. Dit is de volledige tracklist :

1. What I Can’t Put Down
2. Up All Night
3. Write You a Song
4. That Man
5. Missin’ You Crazy
6. Happens all the Time
7. Trash a Hotel Room
8. Chasin’ Them Better Days
9. Love You From Here
10. Empty Beer Cans
11. When I’ve Been Drinkin’

Songtekst :

Girl, I’m gonna warn ya, I’m leaving California,
first thing in the morning me
and the van lone and up the lane.
We gotta go, we got another show.
We’re heading out to Reno, Jackson.
Oh, after that, I don’t even know.
But if you’re looking for a good time,
we can make us a memory of Bakersfield tonight.And then I’ll write you a song.
You might hear it on the radio.
Baby you never know,
but it’s gonna be just about you and me,
how much I miss you.
You’re the one that got away.
You’re gonna hear your song someday.Now I’m talking too sweet,
babe back state to Tennessee.
She says she wants to take me home,
show me a couple things I didn’t know.
Come one, let’s go.
But I gotta hit the road in the morning.
I’m heading down to San Antone.
Long as we’re back by sunrise,
we can make us a memory of Nashville tonight.And then I’ll write you a song.
You might hear it on the radio.
Baby you never know,
but it’s gonna be just about you and me,
how much I miss you.
You’re the one that got away.
You’re gonna hear your song someday.I swear I’m not a bad guy,
I just don’t got a whole lot of time.
It always hurts me to say goodbye.But then I’ll write you a song.
You might hear it on the radio.
Baby you never know,
but it’s gonna be just about you and me,
how much I miss you.
You’re the one that got away.
You’re gonna hear your song someday.
Yeah, you’re gonna hear your song someday
when I write you a song.
Baby, when I write you a song.
Baby I wanna write you, write you a song girl.

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.