The Swon Brothers – Later On

The Swon Brothers hebben al een opvolger voor hun debuutsingle Danny’s Song. Het wordt de country-rock song Later On die ze al in de semi-finale van The Voice 2013 brachten. De single komt pas in maart uit en zal tevens op hun eerste album zal staan.

Songtekst :

hey babe wont you tell me what you’ve got going on just a little later on tonight.
how about you and me get together have a couple drinks
well dont you think that sounds like, a good time.
you start stridin’ over.
we cant get no closer.
aint no room in the middle.
girl watcha doin a little later.
lets go start a fire.
how about you and i get this thing movin’ shakin’ grouvin’
baby tell me what your doin’
later on later on later on later on later on later on
girl your shining like a movie star.
and y’know you look so good.
i cant stop starin’
and i can tell that you’re feelin’ it too.
what you wanna do with that smile you’re wearin’
oh yea
what you say we got lost lets go
spend a couple hours just gettin; to know eachother out there in the moonlight glow
and when we get alone
you start stridin’ over.
we cant get no closer.
aint no room in the middle.
girl watcha doin a little later.
lets go start a fire.
how about you and i get this thing movin’ shakin’ grouvin’
baby tell me what your doin’
later on later on later on later on
yea

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.