Sam Hunt – Raised On It

Sam Hunt uit Georgia is de volgende songwriter die zijn kans waagt. Hij schreef volgende songs voor Kenny ChesneyKeith Urban en Billy Currington (click op naam artiest). Hij weet dus hoe je hits moet schrijven want de woorden truck, riverbank en girl komen in deze song voor. Raised On It zal op het te verschijnen debuutalbum komen.

Wikipedia

Officiële Website 

Songtekst :

Snap backs and levi jeans,pbr and burnt CDs

Running for the grass on the hot concrete

Still working on our summer feet

Cheap gas and ready ice,

Trunk music and headlight fights

Dodging smoke from a riverbank fire

Pretty girl and a pickup line like

“Hey what’s your name, you know smoke follows beauty baby,””

Chorus:

We stayed up all night long

Made our drinks too strong

Feeling ten feet tall

Ropes swinging into the water

In the middle of the night

Like oh-oh-oh oh oh

Breaking our boots in

Stompin’ in the ground we grew up on

Yeah, we were raised on it

Worked hard and played on it

We had it made on it

We were born and raised on it

Car wash at the custom tent

Sticky quarters and pine tree scent

The only sign that we ever got stuck

Is the muddy chain in the back of the truck

5-1’s with a 20 on top

Three guard at the barber shop

Duckin’ from your ex at the 4 way stop

Turn the music down when you’re passing the cops

Repeat Chorus Bridge:

Mama’s prayer and daddy’s speech

Front porch philosophies

A Little too young and dumb to see

Just what it all meant to me

Repeat Chorus

Oh-oh-oh-o-oh’s (fade)

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.