Eddy Arnold – Then You Can Tell Me Goodbye.

Richard Edward ‘Eddy’ Arnold (Tennessee 1918-2008) was een countryster die vanaf 1945 bijna veertig jaar aan één stuk platen uitbracht. In totaal had hij zo’n 167 songs in de Billboard waarvan er 27 de #1-plaats behaalde. Hij had ook meer dan 50 albums achter zijn naam staan waarvan er 8 op #1 eindigden. Hij verkocht meer dan 87 miljoen platen. Gekende klassiekers van hem waren Welcome To My World en Make the World Go Away (2 hits die ook door Elvis Presley gecoverd werden). Zijn laatste #1-hit Then You Can tell Me Goodbye dateert uit 1968.

Wikipedia

Songtekst :

Kiss me each morning for a million years
Hold me each evening by your side
Tell me you love me for a million years
Then if it don’t work out, then if it don’t work out
Then you can tell me goodbye

Sweeten my coffee with a morning kiss
Soften my dreams with your sigh
After you’ve loved me for a million years
Then if it don’t work out, then if it don’t work out
Then you can tell me goodbye

If you must go I won’t grieve
If you’ll just wait a lifetime before you leave

But if you must go I won’t say no
Just so we can say that we try
Tell me you love me for a million years
Then if it don’t work out, then if it don’t work out
Then you can tell me goodbye
Then you can tell me goodbye