Nieuwe album van Toby Keith

Gisteren presenteerden we je de nieuwe single van Toby Keith getiteld Shut Up And Hold On. Zijn nieuwe album Drinks After Work is sinds 29 oktober 2013 ook uit:

 

 1. Shut Up And Hold On
 2. Drinks After Work
 3. Before We Knew They Were Good
 4. Little Miss Tear Stain
 5. The Other Side of Him
 6. Last Living Cowboy
 7. Show Me What You’re Working With
 8. Whole Lot More Than That
 9. I’ll Probably Be Out Fishing
 10. Hard Way To Make An Easy Living
 11. Call A Marine *
 12. Chuckie’s Gone *
 13. Margaritaville (met Sammy Haggard) *

*=deze tracks staan alleen op de Deluxe editie van het album.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.