Joe Nichols nieuw album Crickets

Na meer dan twee jaar komt Joe Nichols met een nieuw album. Crickets bevat ook de hitsingle Sunny and 75. Dit is de tracklist :

1. ‘Just Let Me Fall in Love With You
2. ‘Hard to Be Cool’
3. ‘Baby You’re in Love With Me’
4. ‘Yeah
5. ‘Billy Graham’s Bible’
6. ‘Better Than Beautiful’
7. ‘Gotta Love It’
8. ‘Sunny and 75
9. ‘Y’ant To’
10. ‘Hee Haw’
11. ‘Love Has a Way’
12. ‘Smile on Mine’
13. ‘Open Up a Can’
14. ‘Old School Country Song’
15. ‘Footlights’
16. ‘Crickets’