Alan Jackson nieuw album The Bluegrass Album

Vandaag bracht Alan Jackson zijn 19de album uit maar het is wel zijn eerste bluegrass-album. The Bluegrass Album bevat 14 songs waarvan er 8 originele songs zijn. Dit is de tracklist :

 • 1.) Long Hard Road – Alan Jackson
 • 2.) Mary – Alan Jackson
 • 3.) Appalachian Mountain Girl – Alan Jackson
 • 4.) Tie Me Down – Alan Jackson
 • 5.) Way Beyond The Blue – Mark D. Sanders/Randy Albright/Lisa Silver
 • 6.) Ain’t Got Trouble Now – Adam Wright
 • 7.) Blue Ridge Mountain Song – Alan Jackson
 • 8.) Blacktop – Alan Jackson
 • 9.) Blue Side of Heaven – Alan Jackson
 • 10.) There Is A Time – Rodney Dillard/Mitch Jayne
 • 11.) Wild and Blue – John Scott Sherrill
 • 12.) Knew All Along – Adam Wright/Shannon Wright
 • 13.) Let’s Get Back to Me and You – Alan Jackson
 • 14.) Blue Moon of Kentucky – Bill Monroe

U krijgt een voorsmaakje met de live-versie van Let’s Get Back To Me and You

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.