Steve Wariner nieuw album It Ain’t All Bad

Na acht jaar heeft Steve Wariner eindelijk nog eens een nieuw vocal album uitgebracht. De vorige albums van 2009 en 2011 waren enkel instrumentaal.  It Ain’t All Bad bevat twaalf songs. Dit is de tracklist :

1)  “It Ain’t All Bad”  (Steve Wariner, Allen Shamblin)
2)   “Voodoo”  (Steve Wariner, Al Anderson)
3)  “Arrows at Airplanes”  (Steve Wariner, Rockie Lynne, Mike Severs)
4)   “Don’t Tell Her I’m Not”  (Steve Wariner, Karyn Rochelle)
5)   “Bluebonnet Memories”  (Steve Wariner, Rick Carnes)
6)   “What More Do You Want?”  (Steve Wariner)
7)   “Spokes in a Wheel”  (Steve Wariner, Kent Blazy)
8)   “I Want to Be Like You”  (Steve Wariner, Bill Anderson, Tom Shapiro)
9)   “It’s Called a Brand New Day”  (Steve Wariner, Rob McNelley)
10)  “Whenever I See You”  (Steve Wariner, Rick Carnes)
11)  “‘48 Ford”  (Steve Wariner, Jim Rushing)
12)  “A Thousand Winds”  (Steve Wariner)

Als voorsmaakje krijgt u een akoestische versie van Arrows at Airplanes.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.