Justin Moore nieuw album Off The Beaten Path

Vandaag brengt Justin Moore zijn derde album uit getiteld Off the Beaten Path. Dit is de tracklist :

1. ‘Old Back in the New School’
2. ‘Lettin’ the Night Roll’
3. ‘Old Habits’ (featuring Miranda Lambert)
4. ‘Point at You’
5. ‘I’d Want It To Be Yours’
6. ‘This Kind of Town’
7. ‘Country Radio’
8. ‘That’s How I Know You Love Me’
8. ‘Off the Beaten Path’
9. ‘One Dirt Road’
10. ‘For Some Ol Redneck Reason’ (featuring Charlie Daniels)

Deluxe Tracks
1. ‘Beer’
2. ‘Big Ass Headache’
3. ‘Dirt Road Kid’
4. ‘Field Fulla Hillbillies’
5. ‘Wheels’

Als voorsmaakje is er deze akoestische versie van I’d Want It To Be Yours’.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.