Nieuwe album Keith Urban Fuse uit sinds 10 september

Sinds afgelopen dinsdag is het nieuwe album Fuse van Keith Urban uit. Het is het achtste album van de in Nieuw Zeeland geboren ster

 1. Somewhere In My Car
 2. Even The Stars Fall 4 U
 3. Cop car
 4. Shame
 5. Good Thing
 6. We Were Us (feat. Miranda Lambert)
 7. Love’s Poster Child
 8. She’s My 11
 9. Come Back To Me
 10. Red Camaro
 11. Little Bit Of Everything
 12. Raise ‘Em Up (feat. Eric Church)
 13. Heart Like Mine
 14. Black Leather Jacket *
 15. Gonna B Good *
 16. Lucky Charm

* = alleen op de Deluxe versie van het album.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.