Kayleigh Leith nieuw album This Woman

Het nieuwe album This Woman van “onze eigen” Kayleigh Leith komt aanstaande donderdag 12 september uit. Het is het tweede album en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer onder de indruk ben. Kayleigh klinkt nog volwassener en heeft een boeiend en afwisselend album gemaakt. De songs zijn stoer, gevoelig, breekbaar en vrolijk. Ik hou niet van vergelijken en doe dat dan ook niet graag. Maar Kayleigh is ook met niemand te vergelijken. Ze heeft haar eigen, unieke geluid en dat is niet alleen knap maar ook zeer welkom.  Een echte aanrader dit album waar we in Nederland heel, heel trots op mogen zijn. De wieg van Kayleigh heeft weliswaar niet in Nederland gestaan maar ze heeft ons landje wel gekozen om haar carrière te starten wat op zich al een hele gewaagde beslissing is geweest. Hulde!

E4237376D81B424DAE5185D60E59DC59-0000334082-0003362731-00533L-AECA55FD3E044B52A93794845F216CCA

Tracklist:

  • Born ready
  • Feelin’ Bout You
  • Feels Like Letting Go
  • I Go There
  • This Woman
  • My Heart Goes Back
  • Too Much Of A Good Thing
  • Be Here All Night
  • Acre Of Diamonds
  • Bet You!

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.