Dallas Smith – Nothing But Summer

Zomerclip 11 – We sluiten deze reeks af met nieuwkomer Dallas Smith uit Canada. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum Jump Wright In uit. Daar kwamen vijf singles uit waarvan nu recent dit Nothing But Summer. Dallas stond ook al in het voorprogramma van Chad Brownlee.

Wikipedia

Officiële Website

Songtekst :

Pretty little girls flirting with the boys
down at the snowcone stand
Beer caps, flip flops, tank tops
Popping off down below the dam

Souped up pick ups
Chrome shiny Harley’s
Inner tubes, Mountain dew
and a fifth of Bacardi

Chorus:
Get on your mark set
Baby get your feet wet
Dive in head first,
Let it take you under
Grab a little sunshine
Coppertone tan lines
Hanging out talking ‘bout
Nothing but Summer
Summer

Little party on a pontoon boat
Everybody’s here, everybody’s getting loud
Damn fine tan lines and them Carolina cuties
laid out on the bow

Couple in the water making waves
You and me sleeping off in the shade

Chorus

Loving is freedom
Live it up all life
Loving is feeling
I’m feeling alright

On the beach with a bottle of good wine
You and me making love by the moonlight

Chorus

Nothing but summer
Oh, summer

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.