Deana Carter – We Danced Anyway

Zomerclip 8 – Deana Carter uit Nashville is een nieuw gezicht hier alhoewel ze al een lange geschiedenis heeft. In 1996 brak ze door met het debuutalbum Did I Shave My Legs For This? waarvan er meer dan 5 miljoen stuks verkocht werden. Dat album bevatte ook drie #1-hits waaronder dit We Danced Anyway. Na 2007 nam ze een pauze voor haar gezin. Kenny Chesney coverde in 2010 nog de song You and Tequila van haar.

Wikipedia

Officiële Website Deana Carter

Songtekst :

The summer air was heavy and sweet
You and I on a crowded street
There was music everywhere
I can see us there

In a happy little foreign town
Where the stars are upside down
A half a world away
Far far away

I remember
You were laughing
We were so in love
We were so in love
And the band played
Songs that we had never heard
But we danced anyway
We never understood the words
We just sang “oh, la la la la la la la la”
And we danced anyway

They say you cant go back
But, baby, I dont believe that
Come along with me
Come on and dance with me

Maybe if I hold you close
Baby, we could just let go
Of these things that tie us down
We’ll come back around

You remember
We were laughing
We were so in love
so in love
And the band played
Songs that we had never heard
But we danced anyway
We never understood the words
We just sang “oh, la la la la la la la la”
And we danced anyway

You remember
we were laughing
We were so in love
We were so in love
And the band played
Songs that we had never heard
But we danced anyway
We never understood the words
We just sang “oh, la la la la la la la la”
And we danced anyway

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.