James Otto – Groovy Little Summer Song (officiële clip)

Zomerclip 7 – Tijdens de zomer van 2010 pakte James Otto met deze Groovy Little Summer Song uit. De song piekte op plaats 26 in de Billboard.

Songtekst :

When the days start gettin’ warmer
And the sun starts sinkin’ slower
Weekends go by faster and beer starts tastin’ colder
Wanna tune into a station takes me on a soul vacation
Hey there mister DJ come on won’t you please play

One that we can dance to
Start a big romance to
Make it pretty simple so we all can sing along
While cruisin’ with the top down
Crank it up real loud
Groovy little summer song
Yeah

Make me feel the rhythm of one tropical islands
Take me to a beach somewhere everyone is smilin’
Sippin’ margaritas and eyein’ senoritas
I can almost see ‘em swayin’ once ya start playin’

One that we can dance to
Start a big romance to
Make it pretty simple so we all can sing along
While cruisin’ with the top down
Crank it up real loud
Groovy little summer song

Play that guitar now come on
Play somethin’ sexy to make her fall in love with me
Won’t you please

Play one that we can dance to
Start a big romance to
Make it pretty simple so we all can sing along
While cruisin’ with the top down
Crank it up real loud
Groovy little summer song
Yeah

Play one that we can dance to
Start a big romance to
Make it pretty simple so we all can sing along
While cruisin’ with the top down
Crank it up real loud
Groovy little summer song
Yeah my groovy little summer song
Feels like summer time to me
Pass me a beer

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.