O’Shea – Be With You Tonight

Thompson Square krijgt wat ons betreft serieuze concurrentie uit Australië.  Het getrouwd koppel Jack en Jay O’Shea vormen samen de band O’Shea en sinds ze in 2007 naar Nashville verhuisden ging de bal aan het rollen. In hun thuisland kenden ze al succes met een paar singles maar dit is de eerste echte single die het in de States moet doen. Een sterk nummer als u het mij vraagt.  De Clip werd in New York en Sidney opgenomen. Hou O’Sea in het oog!

Wikipedia

Officiële Website O’Shea

 

Songtekst :

It takes a lot to make me cry
But I can’t help myself tonight
I play old messages to hear your voice
It’s all I have, I got no choice

Too tired to sleep, too drunk to drive
I can’t get you off my mind
How did we let us get so far apart?
It shouldn’t be this hard

I don’t wanna stop the world from turning
I’m not trying to make the sun stop burning
Not turn water into wine
Or count up every single star in the sky
I just wanna be with you tonight

Staring at another empty glass
Anything to help the hours pass
All this distance, man I hate it
It shouldn’t be this complicated

I don’t wanna stop the world from turning
I’m not trying to make the sun stop burning
Not turn water into wine
Or count up every single star in the sky
I just wanna be with you tonight

I need to feel your arms around me
To hold you close
Let your love surround me
Look into your eyes and say that
Everything is gonna be alright
I just wanna be with you tonight

I don’t wanna stop the world from turning
I’m just trying to keep this heart from hurting
Not turn water into wine
Or count up every single star in the sky
I just wanna be with you tonight
Oh, with you tonight

I just wanna be with you tonight

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.