Luke Bryan – Take My Drunk Ass Home

Zomerclip 10Spring Break is in Amerika de vakantietijd tussen eind februari en midden april waarbij studenten vooral naar de stranden van Miami Beach gaan. Wie Spring Break zegt denkt aan Luke Bryan met zijn jaarlijkse EP’s die hij dan uitbrengt. Take My Drunk Ass Home is zo’n vakantiesong. De song staat op de EP’s Spring Break … Here To Party van dit jaar en Spring Break With All My Friends uit 2009.

Songtekst :

It’s time to take my drunk ass home
I drank all the whiskey and my moneys all gone
Hit on all the girls, sang every song
It’s time to take my drunk ass home

Well I worked all week
So I could come here
Have a good time and an ice cold beer
But 1 turned to 10 and 10 turned to 20
And 20 plus an empty bottle’s too damn many

It’s time to take my drunk ass home
I drank all the whiskey and my moneys all gone
Hit on all the girls, sang every song
It’s time to take my drunk ass home

Well it seems that I, misplaced my shirt
I cant find my keys for all this parkin’ lot dirt
My fall back plan, has done got sad
‘Cause my ex-girlfriend ain’t lookin’ half bad

It’s time to take my drunk ass home
I drank all the whiskey and my moneys all gone
Hit on all the girls, sang every song
It’s time to take my drunk ass home

“Help me up, aw put me back down put me back down”

I sucker punched my best friend
And the bouncer head locked me on stage with the band
I I look like hell, I feel like shit
I think its time I call it quits

It’s time to take my drunk ass home
I drank all the whiskey and my moneys all gone
Hit on all the girls, sang every song
It’s time to take my drunk ass home

Yea its time to take my drunk ass home
I twisted up my ankle, cant find my cell phone
Yea my lips all bust and my buzz is gone
Its time to take my drunk ass home

If y’all agree, then sing along
Its time to take, my drunk ass home

“Oh somebody call me a cab, please”

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.