Kenny Chesney – No Shoes, No Shirt, No Problems

Zomerclip 4Kenny Chesney had in 2011 een zomerclip met Flip Flop Summer. In 2003 was ook dit No Shoes, No Shirt, No Problems een zomerhit die op #2 eindigde in de charts. Dit was de vijfde single van het gelijknamige album.

Songtekst :

I’ve been up to my neck workin 6 days a week.
Wearin holes in the soles of the shoes on my feet
been dreamin of gettin away since i dont know.
Aint no better time than now…for Mexico

No shoes, no shirt, no problems
Blues what blues? Hey i forgot ‘em
The sun and the sand and a drink in my hand with no bottom,
and no shoes, no shirt, n’ no problems,
No problems

Want a towel on a chair in the sand by the sea
Want to look thru my shades and see you there with me.
Want to soak up life for a while
in laid back mode.
No boss, no clock, no stress, no dress code.

No shoes, no shirt, no problems
Blues what blues? Hey I forgot ‘em
The sun and the sand and a drink in my hand with no bottom
and no shoes, no shirt, ’n no problems

Babe lets get packed tank tops and flip flops if u got ‘em,
No shoes, no shirt, no problems
No problems.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.