Kid Rock – Born Free

Zomerclip 2Kid Rock had in 2011 al een zomerclip met All Summer Long. Het jaar daarvoor had hij voor de titelsong van het album Born Free eveneens een zomerclip gemaakt.

Songtekst :

Fast, on a rough road riding
High, through the mountains climbing
Twisting, turning further from my home.
Young, like a new moon rising
Fierce, through the rain and lightning
Wandering out into this great unknown.

And I don’t want no one to cry,
But tell ‘em if I don’t survive:

[Chorus:]
I was born free!
I was booooooorn free
I was born free, born free.

Free, like a river raging
Strong, if the wind I’m facing.
Chasing dreams and racing fathered time.
Deep like the grandest canyon,
Wild like an untamed stallion.
If you can’t see my heart you must be blind.

You can knock me down and watch me bleed
But you can’t keep no chains on me.

[Chorus:]
I was born free!
I was booooooorn free
I was born free, born free.

And I’m not good at long goodbyes,
But look down deep into my eyes,

I was born free!

Calm, facing danger,
Lost like an unknown stranger,
Grateful, for my time with no regrets.
Close to my destination,
Tired, frail and achin’,
Waitin’ patiently for the sun to set.

And when it’s done believe that I
Will yell it from that mountain highhh!

[Chorus:]
I was born free!
I was booooooorn free
I was born free, born free.

I will bow to shining seas
And celebrate God’s grace on me!

Oh, Oh, Oh, Oh, Oh, Oh (repeats)

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.