Weston Burt – Lucky Sometimes

Weston Burt is een nieuwkomer bij USCM en in de countrywereld. Deze 27-jarige zanger is geboren in Fort Payne, de thuishaven van de legendarisch groep Alabama en we stellen met plezier zijn debuutsingle voor. Lucky Sometimes heet deze sprankelende nieuwe single. Wordt dit de beste mannelijke nieuwkomer dit jaar?

Officiële Website Weston Burt

Hier is een akoestische versie van de song.

Songtekst :

Come on baby put your lips on mine
You and I got nothin’ but time
I know a spot just down the road
Where the sweet red wine and the love and the river flows
Put your pretty little feet up on my dash,
Baby just like that
And don’t look back

Chorus:

I can’t stop wondering why you’re with me
And why you looked my way
Tell me what I did just to turn your head
To get to wake up with you every day
You know a good love is hard to find
Guess you get lucky sometimes

Girl you light it up when you walk in a room
Ain’t no doubt all eyes are on you
No I can’t blame them when they stare
Cause you look so good when you let down your hair
Knowing I’m the one that’s gonna take you home
Really turns me on
And we’ve got all night long

Chorus:

I can’t stop wondering why you’re with me
And why you looked my way
Tell me what I did just to turn your head
To get to wake up with you every day
You know a good love is hard to find
Guess you get lucky sometimes

Well I can’t stop wondering why you’re with me
And why you looked my way
Tell me what I did just to turn your head
To get to wake up with you every day
You know a good love is hard to find

One like yours and mine

Guess you get lucky sometimes

Guess you get lucky sometimes

Get lucky sometimes

Get lucky sometimes

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.